Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Anda

Történelem

1995-ben egy 30 m2-es irodában négyen koccintottunk az ANDA Present legelső munkanapján. Az elmúlt 20 évben rengeteget fektettünk a munkába, ami évről évre folyamatos fejlődést eredményezett. Ma 100 szakembert foglalkoztatunk, hogy partnereink kreatív ötleteit tökéletes ajándék formájában valósítsuk meg, valamint a világ 32 országából érkező megrendeléseket az elvárásoknak megfelelően teljesítsük.

Üzleti és szakmai ismereteink fejlődése évről évre párhuzamosan halad a prezentációs trendek - valamint a szabályok és előírások változásával, vásárlóink igényeivel. Gondoljunk csak bele: az ajándékozás szokása a múltba nyúlik vissza. az emberiségé. Az ókori kultúrákban spirituális célokat szolgált: ételt és italt kínáltak az isteneknek.

Ma igyekszünk minél egyedibb ajándékokkal megajándékozni partnereinket és szeretteinket – beleértve az autentikus csomagolást és márkajelzést. Ezzel nem az a célunk, hogy lépést tartsunk a tempóval, hanem hogy beállítsuk azt. Partnereinknek a lehető legszélesebb áruválasztékot kínáljuk, így csak a cégükhöz, kampányukhoz leginkább illőt kell kiválasztaniuk.

 

Látomás

Célunk az ANDA Present Group számára, hogy a leginnovatívabb szolgáltatást nyújtsuk a reklámajándék-iparban.

 

Küldetés

Az ANDA Present Group (egy olyan cég, amely egyedülálló és széles körű termékkollekcióval rendelkezik, és kiemelkedő nyomdai szolgáltatásokat nyújt a reklámajándékok piacán). Saját gyártókapacitásunkkal, megbízható beszállítói hátterünkkel, professzionális kiszolgálással és hatékony megoldásainkkal ügyfeleink partnere vagyunk, akikkel öröm együtt dolgozni. Sikerünk titka, hogy mindezek az értékek megjelennek a belső működésünkben és a kollégáinkkal való kapcsolatunkban is.

 

Értékek

A legfontosabb értékek, amelyek meghatározzák az ANDA Present Group-ot:

  • Megbízható üzlettárs
  • Kiváló szolgáltató
  • Vonzó munkahely
  • Termékek széles választéka
  • Innovatív üzleti megoldások

Tollak

Bevásárló Szatyrok

Konyhai Tartozékok és Edények

Csészék, Bögrék és Poharak

Hátizsákok

Egyéb Táskák

Kulcstartók

Íróasztalok

Noteszek és jegyzetfüzetek

ON THE GO - BÖGRÉK ÉS TERMOSZOK

Palackok

Kulacsok

Író készletek

Játékok, Sportok és Események

Telefon tartozékok

Kalap

Sporttáskák

Strand Táskák

Festő készlet

Játékok

Laptop Táskák

Vegyes

Akksik

Bor és Bár Tartozékok

Ceruzák és Tollak

Esernyők