Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Anda

Történelem

1995-ben egy 30 m2-es irodában négyen koccintottunk az ANDA Present legelső munkanapján. Az elmúlt 20 évben rengeteget fektettünk a munkába, ami évről évre folyamatos fejlődést eredményezett. Ma 100 szakembert foglalkoztatunk, hogy partnereink kreatív ötleteit tökéletes ajándék formájában valósítsuk meg, valamint a világ 32 országából érkező megrendeléseket az elvárásoknak megfelelően teljesítsük.

Üzleti és szakmai ismereteink fejlődése évről évre párhuzamosan halad a prezentációs trendek - valamint a szabályok és előírások változásával, vásárlóink igényeivel. Gondoljunk csak bele: az ajándékozás szokása a múltba nyúlik vissza. az emberiségé. Az ókori kultúrákban spirituális célokat szolgált: ételt és italt kínáltak az isteneknek.

Ma igyekszünk minél egyedibb ajándékokkal megajándékozni partnereinket és szeretteinket – beleértve az autentikus csomagolást és márkajelzést. Ezzel nem az a célunk, hogy lépést tartsunk a tempóval, hanem hogy beállítsuk azt. Partnereinknek a lehető legszélesebb áruválasztékot kínáljuk, így csak a cégükhöz, kampányukhoz leginkább illőt kell kiválasztaniuk.

 

Látomás

Célunk az ANDA Present Group számára, hogy a leginnovatívabb szolgáltatást nyújtsuk a reklámajándék-iparban.

 

Küldetés

Az ANDA Present Group (egy olyan cég, amely egyedülálló és széles körű termékkollekcióval rendelkezik, és kiemelkedő nyomdai szolgáltatásokat nyújt a reklámajándékok piacán). Saját gyártókapacitásunkkal, megbízható beszállítói hátterünkkel, professzionális kiszolgálással és hatékony megoldásainkkal ügyfeleink partnere vagyunk, akikkel öröm együtt dolgozni. Sikerünk titka, hogy mindezek az értékek megjelennek a belső működésünkben és a kollégáinkkal való kapcsolatunkban is.

 

Értékek

A legfontosabb értékek, amelyek meghatározzák az ANDA Present Group-ot:

  • Megbízható üzlettárs
  • Kiváló szolgáltató
  • Vonzó munkahely
  • Termékek széles választéka
  • Innovatív üzleti megoldások

Tollak

Bevásárló Szatyrok

Konyhai Tartozékok és Edények

Csészék, Bögrék és Poharak

Egyéb Táskák

Hátizsákok

Kulcstartók

Íróasztalok

Noteszek és jegyzetfüzetek

Palackok

ON THE GO - BÖGRÉK ÉS TERMOSZOK

Kulacsok

Író készletek

Díszek

Laptop Táskák

Vegyes

Sporttáskák

Telefon tartozékok

Strand Táskák

Festő készlet

Játékok, Sportok és Események