Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Promotionalgifts.eu Blog

 • Miért használnak a nagy márkák egyáltalán promóciós termékeket?

  A legnépszerűbb promóciós ajándékok még mindig a hordható termékek. A promóciós termékek eladásának az egész világon több mint felét teszik ki , őket követi a technikai jellegű ajándékok és irodai eszközök .A promóciós termékek között a power bank-ek mutatják a legnagyobb sikert, a PPAI felmérése szerint az ajándékozottak 87% döntött úgy hogy saját használatra tarja meg ezt a terméket.
  Több információ 
 • Barátságos munkakörnyezet

  Az erősen motivált egyéniségeket fontosnak kell tartania cége számára, mert bennük van hajlandóság, hogy hatékonyan végezzék a munkájukat magasabb termelékenységet eredményezve, amely növeli az árbevételt és elégedetté teszi az üzleti tulajdonosokat. Az alacsony motiváltsággal rendelkező alkalmazottak hajlamosak lassabban dolgozni, nem törődve a hatékonysággal és termelékenységgel, ezáltal több pénzbe kerülnek az üzlet számára.
  Több információ 
 • Miből készűl a minőséginek nevezhető póló?

  Ahogy már többször is említettük, egy jó promóciós ajándék egyik legfőbb jellemzője, hogy használható legyen. Ez különösen igaz a promóciós pólók esetében, amelyek az ajándékok széles választékának egyik legnépszerűbb meghatározói. Ön is biztos kapott már olyan pólót, amely már az első pár mosás után elvesztette a formáját vagy a színét. Az a póló nem érte el a kívánt hatás, sőt még a cég hírnevét is veszélyeztethette. Ezért nagyon fontos, hogy felismerjük és különbséget tudjunk tenni jó és rossz minőségű pólók között. Összeszedtünk pár hasznos információt, amely segítheti önt a megfelelő póló kiválasztásában promóciós kampányához.
  Több információ 
 • Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse

  Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse, melyik promóciós ajándékot válassza a maximális hatás elérése érdekében? Egy hordható promóciós termék mindig jó választás, különösen ha az egy póló. De a teljes siker érdekében fontos szerepe van a fantáziának és a kreativitásnak.
  Több információ 
 • Hogyan kérhetsz árajánlatot a Habeco.hu-n

  Szeretné cége márkáját feltűntetni promóciós termékein? Miért is ne szeretné, hiszen embléma, vagy akár csak egy logó nélkül a promóció teljesen haszontalan. Sőt nagy mennyiségben szeretne vásárolni, amellyel kedvezményekhez juthat? Hát persze, mivel a mennyiség igen is számít. Mindezt nálunk egyszerűen, és ami még fontosabb gyorsan elérheti. Nincs más dolga, mint a termék oldalon ajánlatot kérni, amelyben a lépések részletes leírásával segítünk eligazodni.
  Több információ 
Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.