Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Promotionalgifts.eu Blog

 • Miért használnak a nagy márkák egyáltalán promóciós termékeket?

  A legnépszerűbb promóciós ajándékok még mindig a hordható termékek. A promóciós termékek eladásának az egész világon több mint felét teszik ki , őket követi a technikai jellegű ajándékok és irodai eszközök .A promóciós termékek között a power bank-ek mutatják a legnagyobb sikert, a PPAI felmérése szerint az ajándékozottak 87% döntött úgy hogy saját használatra tarja meg ezt a terméket.
  Több információ 
 • Barátságos munkakörnyezet

  Az erősen motivált egyéniségeket fontosnak kell tartania cége számára, mert bennük van hajlandóság, hogy hatékonyan végezzék a munkájukat magasabb termelékenységet eredményezve, amely növeli az árbevételt és elégedetté teszi az üzleti tulajdonosokat. Az alacsony motiváltsággal rendelkező alkalmazottak hajlamosak lassabban dolgozni, nem törődve a hatékonysággal és termelékenységgel, ezáltal több pénzbe kerülnek az üzlet számára.
  Több információ 
 • Miből készűl a minőséginek nevezhető póló?

  Ahogy már többször is említettük, egy jó promóciós ajándék egyik legfőbb jellemzője, hogy használható legyen. Ez különösen igaz a promóciós pólók esetében, amelyek az ajándékok széles választékának egyik legnépszerűbb meghatározói. Ön is biztos kapott már olyan pólót, amely már az első pár mosás után elvesztette a formáját vagy a színét. Az a póló nem érte el a kívánt hatás, sőt még a cég hírnevét is veszélyeztethette. Ezért nagyon fontos, hogy felismerjük és különbséget tudjunk tenni jó és rossz minőségű pólók között. Összeszedtünk pár hasznos információt, amely segítheti önt a megfelelő póló kiválasztásában promóciós kampányához.
  Több információ 
 • Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse

  Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse, melyik promóciós ajándékot válassza a maximális hatás elérése érdekében? Egy hordható promóciós termék mindig jó választás, különösen ha az egy póló. De a teljes siker érdekében fontos szerepe van a fantáziának és a kreativitásnak.
  Több információ 
 • Hogyan kérhetsz árajánlatot a Habeco.hu-n

  Szeretné cége márkáját feltűntetni promóciós termékein? Miért is ne szeretné, hiszen embléma, vagy akár csak egy logó nélkül a promóció teljesen haszontalan. Sőt nagy mennyiségben szeretne vásárolni, amellyel kedvezményekhez juthat? Hát persze, mivel a mennyiség igen is számít. Mindezt nálunk egyszerűen, és ami még fontosabb gyorsan elérheti. Nincs más dolga, mint a termék oldalon ajánlatot kérni, amelyben a lépések részletes leírásával segítünk eligazodni.
  Több információ 
Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.