Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Barátságos munkakörnyezet

Barátságos munkakörnyezet

Az erősen motivált egyéniségeket fontosnak kell tartania cége számára, mert bennük van hajlandóság, hogy hatékonyan végezzék a munkájukat magasabb termelékenységet eredményezve, amely növeli az árbevételt és elégedetté teszi az üzleti tulajdonosokat.

Az alacsony motiváltsággal rendelkező alkalmazottak hajlamosak lassabban dolgozni, nem törődve a hatékonysággal és termelékenységgel, ezáltal több pénzbe kerülnek az üzlet számára.

A következő útmutató abban segít, hogyan teheto a munkakörnyezetet boldogabbá és növelheti a termelékenységet:

Barátságos munkakörnyezet:

Életünk egy-harmadát munkával töltjük, ezért nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyünkön. A jó munkakörnyezet fontos a termelékenység maximalizálása érdekében, hiszen növeli a kellemes atmoszférát, és ami még fontosabb, a jó munkakapcsolatot a dolgozók között. A jó munka kapcsolatnak rengetek előnye van: élvezetesebb a munka , ha olyan vannak körülöttünk akikkel jó a kapcsolatunk. Mi több, sokkal innovatívabbak és kreatívabbak vagyunk. A jó kapcsolat a csapatvezetőtől függ. Ha ő pozitív és boldog, a csapat tagjai is azok lesznek. Egy mérges vezető, aki gyakran rosszkedvű, ezt az érzést a csapatára is átülteti.

Túl hosszú munkaidő

Elvárja az alkalmazottaidtól, hogy túlórázzanak?

Legyen óvatos, a munkaidő esetében is a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség. Kipihent dolgozók, tele energiával, sokkal hatékonyabbak rövidebb idő alatt, mint az unott és fáradt alkalmazottak hosszútávon. Amikor az ember fáradt, sokkal gyakrabban hibázik, illetve könnyebben megsérül.

Természetesen csúcsidőben előfordulhat, hogy szükséges a túlóra. Ilyenkor azonban nagyon fontos a motiváció és a jutalom. Részletesebben a következő részben olvashat.

Szimbolikus ajándékok és pozitív szavak segítenek:

Amikor az alkalmazottai valami rendkívüli dolgot tesznek, fontos, hogy szánjon rá időt és tudassa velük. Ahelyett, hogy csak annyit mond, hogy mindenki jól teljesít, hívja az embereket az irodádba és közölje velük szemtől szembe, hogy a munkájuk valóban kiemelkedő.

Ez az egy dolog hatalmas hatással lehet a személyes motivációra. Ha növelni szeretnénk a dolgozóink motivációját, visszajelzést kell adnunk a jól elvégzett munkáról is. Gyakrabban esünk abba a hibába, hogy úgy gondoljuk, ha valakit megdicsérünk, ez a fejébe száll, ha pedig az elkövetett hibáért mérgesek leszünk az motiválja őt. Teljesen az ellentéte történik.

Ezért fontos, hogy észrevegyük és elismerjük a jól elvégzett munkát, sőt ha ezt a többi alkalmazott előtt tesszük, még nagyobb hatást érhetünk el .

Hasznos ajándékok csodákra képesek:

Jutalmazza meg az alkalmazottait kis ajándékokkal születésnap, Karácsony alkalmából, egy jól elvégzett munkáért, vagy év közben, amikor extra termelékenyek. A jutalmazás hatására nem csak a boldogság fog erősödni, de a cég felé érzett hűség is. Figyeljen arra, hogy az ajándék egy saját márkás logóval ellátott termék legyen, így a márkafelismerést és hűséget is építheted egyszerre.

Pát ajándékötlet:

  • Hátizsák
  • Laptop táska
  • Sporttáska
  • Esernyő
  • Kulacs
  • Pendrive
  • Promóciós ruházat (póló, kabát, pulóver, sapka….)
  • Tisztálkodási szerek
  • Kávé vagy Tea
  • Széldzseki

Még több ötletet talál a Habeco promóciós termékkel foglalkozó webshop-ban. Tudassa az alkalmazottakkal, hogy az ő biztonságuk és kényelmük a legfontosabb

Figyeljen oda, hogy a megfelelő munkaruházatot válaszd a dolgozóid számára, amely minőségi, biztonságos és kényelmes. A munkaruházat a következőket foglalja magába: kabát, nadrág, póló, cipő, stb. …

A következő jellemzők különös figyelmet igényelnek a munkaruházat kiválasztásánál:

  • nagymértékben szél és vízálló
  • gyorsan szárad
  • fejlett szövési technika
  • erős anyag

 

Magas minőségi munkaruha a következő esetekben tudja növelni a biztonságot:

  • extrém időjárás
  • alacsony hőmérsékletű munkaterület
  • éles tárgyak, sarkok
  • gyúlékony és robbanó felületek és vegyszerek jelenléte

 

25 éves szakmai tapasztalatunkkal magabiztosan állíthatjuk, hogy a Regatta márka a munkaruha területén a technológia csúcsát jeleníti meg.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.