Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Hogyan kérhetsz árajánlatot a Habeco.hu-n

Hogyan kérhetsz árajánlatot a Habeco.hu-n

Szeretné cége márkáját feltűntetni promóciós termékein? Miért is ne szeretné, hiszen embléma, vagy akár csak egy logó nélkül a promóció teljesen haszontalan. Sőt nagy mennyiségben szeretne vásárolni, amellyel kedvezményekhez juthat? Hát persze, mivel a mennyiség igen is számít. Mindezt nálunk egyszerűen, és ami még fontosabb gyorsan elérheti. Nincs más dolga, mint a termék oldalon ajánlatot kérni, amelyben a lépések részletes leírásával segítünk eligazodni.

Belépve a termék oldalra először is ellenőriznie kell, hogy a kiválasztott termék elérhető e. Ez az “Elérhetőség” alatt látható, amely mindig az aktuális készletet mutatja, amely naponta többször is frissül. Ha éppen nincs a termék raktáron, és nem talál megfelelőt helyette, lépjen kapcsolatba velünk. Tudatjuk önnel mikor lesz a termék újra elérhető, vagy megpróbálunk alternatívát keresni helyette.
A kívánt mennyiség megadása után nyomja meg az “Ajánlatkérés” gombot. A következő oldalon három lehetőség közül választhat:

  • Vásárlás folytatása, amely visszanavigálja a webshop oldalra, ahol további termékeket kereshet és adhat a megrendeléshez
  • Vásárlás véglegesítése, ahol megerősítheti a rendelést. Az adott árakat fogjuk felszámolni, árajánlatot kérni itt már nem lehet.
  • Ajánlatkérés, ahol véglegesítheti az ajánlatkérést vásárlási kötelezettségek nélkül.

 

Amennyiben a harmadik lehetőséget választja, az ajánlatkérés véglegesítéséhez, kérjük, először adja meg a kért információkat. Ha ön egy cég részére kér ajánlatot, figyeljen, hogy valós adószámot adjon meg. Fontos az “Ajánlatkérő Formula” kitöltése, ahol megadhatja a részleteket a reklámajándék elkészítéséhez, úgy mint márkajelzés elhelyezkedése,színek, méret, műveletek és bármilyen különleges kérés. A formula alatti részben csatolmányokat is feltölthet a kívánt motívumokról 5 MB méretik a következő formátumokban:.jpg, .png, .gif, .cdr, .ai, .eps, .pdf .

Mielőtt az “Ajánlatkérés” gombra nyomna, ellenőrizze megadott információk helyességét. Az ajánlatkérés leadása után egy megerősítő email-t fog kapni, amely az összes magadott adatot tartalmazza. Az árajánlatot ezt követően maximum 24 órán belül megküldjük önnek. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen állunk rendelkezésére.

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.