Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Rólunk

A Habeco.hu a legfiatalabb leányvállalata a Habeco cégcsoportnak. A Habeco 1991 óta tevékenykedik az Európai piacokon, promóciós reklámajándéktárgyak gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Az évek alatt tapasztalatot szereztünk az iparágban, melyet azóta sikerrel hasznosítunk a tervezésben és a megvalósításban. Grafikai szolgáltatást és minőségi reklámajándéktárgyak nagy választékát kínáljuk, emblémázással.

2003 óta, az ATLANTIS és TARGET sapkák hivatalos viszonteladói vagyunk. A fejfedők választéka és minősége ennek az üzletágnak a csúcspontja.

2007 óta a ROLY pólók és más textilek hivatalos viszonteladói vagyunk. A Ptuji (Szlovénia) raktárunk a környék legnagyobb pólókészletével rendelkezik, több, mint 7 millió darab áru áll állandó rendelkezésre.

2015 végén a Habeco a REGATTA PROFESSIONAL hivatalos forgalmazójává vált. A REGATTA egy angol, minőségi munkaruházatot és promóciós textileket forgalmazó márka.

Ugyanakkor a promóciós textil és promóciós reklámajándéktárgyak más világszerte ismert vezető márkáinak is a forgalmazói vagyunk. Kínálatunk három alappillére: MINŐSÉG, SZAKÉRTELEM és JÓ ÁR.

A világ minden tájáról közreműködünk vevőkkel és beszállítókkal, annak érdekében, hogy a legjobbat biztosíthassuk ügyfelelink számára.

 

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.