Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Rólunk

A Habeco.hu a legfiatalabb leányvállalata a Habeco cégcsoportnak. A Habeco 1991 óta tevékenykedik az Európai piacokon, promóciós reklámajándéktárgyak gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Az évek alatt tapasztalatot szereztünk az iparágban, melyet azóta sikerrel hasznosítunk a tervezésben és a megvalósításban. Grafikai szolgáltatást és minőségi reklámajándéktárgyak nagy választékát kínáljuk, emblémázással.

2003 óta, az ATLANTIS és TARGET sapkák hivatalos viszonteladói vagyunk. A fejfedők választéka és minősége ennek az üzletágnak a csúcspontja.

2007 óta a ROLY pólók és más textilek hivatalos viszonteladói vagyunk. A Ptuji (Szlovénia) raktárunk a környék legnagyobb pólókészletével rendelkezik, több, mint 7 millió darab áru áll állandó rendelkezésre.

2015 végén a Habeco a REGATTA PROFESSIONAL hivatalos forgalmazójává vált. A REGATTA egy angol, minőségi munkaruházatot és promóciós textileket forgalmazó márka.

Ugyanakkor a promóciós textil és promóciós reklámajándéktárgyak más világszerte ismert vezető márkáinak is a forgalmazói vagyunk. Kínálatunk három alappillére: MINŐSÉG, SZAKÉRTELEM és JÓ ÁR.

A világ minden tájáról közreműködünk vevőkkel és beszállítókkal, annak érdekében, hogy a legjobbat biztosíthassuk ügyfelelink számára.

 

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.