Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse

Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse

Gyakran nehézséget okoz, hogy eldöntse, melyik promóciós ajándékot válassza a maximális hatás elérése érdekében? Egy hordható promóciós termék mindig jó választás, különösen ha az egy póló. De a teljes siker érdekében fontos szerepe van a fantáziának és a kreativitásnak.

Miért is olyan népszerűek a pólók? Elsősorban kimagasló értéket nyújtanak, hiszen az utóbbi években áruk folyamatos csökken, miközben a minőségük nagy iramban növekszik. A 120 GSM pólók 10 évvel ezelőtti népszerűségének ellenére mára már eltűntek a piacról. Manapság a 150 GSM pólók jelentik a minimum átlagos minőséget, miközben nagyon gyakori, főként a prémium márkák körében, hogy még jobb, vastagabb pólókat használnak , mint például 160gsm vagy 180GSM. Ennek kézenfekvő oka van, hiszen a prémium márkák célja, hogy a felhasználók is prémiumnak, mi több, exkluzívnak tartsák. Tőlünk 1.89EUR+ Áfa-ért vásárolhat nyomott pólót, ami igazán kedvező ár összehasonlítva más marketing módszerekkel, mint például a reklámok a tévében, rádióban vagy hirdetőtáblákon. Ajánlatainkat, promóciós pólóinkat megnézheti itt.

A pólók, mint promóciós ajándékok egyben praktikusak is, hiszen nagy felületre lehet a promóciós üzenetet nyomtatni. Valóban kevés az olyan promóciós termék, amely hasonló márkaépítési lehetőséget nyújt. Számos módszer alkalmazható a pólókon, kezdve a közvetlenül ruhára nyomtatástól, a vászon-nyomáson és hímzésen át sok más lehetőségekig. Mi több, gyakorlatilag a teljes felületre lehet nyomtatni. Ezzel szemben viszont a pólókat nem tartják semmit nem érő sétáló hirdetőtábláknak. A nagy felület lehetőséget nyújt részletes grafika készítésére, amely sokkal jobban vonzza a tekintetet és növeli a lehetőséget, hogy megragadják az emberek figyelmét. Elvégre is a figyelem megragadása az egyik legfőbb küldetés a promóciós ajándékok használatának.

Nem sok olyan promóciós termék létezik, amelynek annyian használnának, mint egy pólót. Fiatalok és öregek, nők és férfiak egyaránt viselik, akár otthon vagy munkában, sőt lemernénk fogadni, hogy éppen most ön is visel pólót. Hasznosak sporthoz, egy sétára a parkban vagy kemény irodai munka során. Magas az esélye annak, hogy az ön következő promóciós pólókból álló kollekciója nem fog rosszul végződni, hiszen egyszerűen fog olyan embereket találni akik szívesen viselik majd. Mindemellett, egy pólónak nincs lejárati dátuma, mint sok más promóciós ajándéknak, mint például egy naptárnak.,Valamint, ha úgy gondolná, hogy pólót csak a nyár folyamán hordanak az emberek, nagyon téved. Valóban hatásosabb ajándékok a nyáron vagy tavasszal, de ez nem jelenti azt, hogy ősszel és télen nem lehet használni őket. Egy póló mindig klasszikus és időtlen promóciós ajándék.

A pólókat leggyakrabban nyomják, azonban hímezni is lehet őket. A pólóra nyomott minta lehet minimalista ( egy kisebb logó a mellkason) vagy akár az egész felületet befedő bonyolultabb grafika egy mélyebb üzenettel. Mi több, a póló belsejébe az ön saját címkéjét is tudjuk tenni és teljesen az ön egyedi igényeire szabjuk a terméket. A lehetőségek tárháza végtelen.

Legközelebb, ha azon töpreng milyen promóciós terméket válasszon, adjon a jó öreg pólónak egy esélyt, garantáltan megéri!

Roly
MOB
Anda
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Iqoniq
Kariban
Premier
Proact
Sol’s
XD Design
Xindao
MEGBÍZHATÓSÁG
Gyors és megbízható kiszállítás, egyeztetett időn belül.
MINŐSÉG
Kiváló minőséget garantálunk.
VERSENYKÉPES ÁRAK
A legjobb árak a kiváló minőségért.
ONE STOP SHOP
Promóciós \ céges reklámajándékok emblémázással együtt egy helyen.